billionphotos-1094400.jpg
billionphotos-1215110.jpg

Cloud Diensten

Online werken levert voor organisaties vanaf drie medewerkers aantoonbare besparingen op.

De dagelijkse werkwijze blijft eenvoudig: u logt in en werkt met Microsoft Office en Outlook zoals u gewend bent. E-mailen, Word documenten opslaan en Outlook agenda’s delen: het kan allemaal tegen geringe kosten.

Met een Terminal Server hostingomgeving is uw werkplek altijd en overal online bereikbaar. Thuiswerken of werken op een externe werkplek wordt veel makkelijker.

De online werkplek ziet er net zo uit als u gewend bent met uw huidige PC of laptop.

Met Office 365 beschikt u over alle functionaliteiten en voordelen van een Microsoft Exchange server, zonder dat u de lasten van de hoge aanschafkosten en het beheer van de mailserver hoeft te dragen.

Op eenvoudige wijze kunnen medewerkers gezamenlijk e-mail, agenda contactpersonen en taken beheren, ongeacht waar zij zich bevinden.

Er kan een onbeperkt aantal personen tegelijk on-line werken. U kunt aangeven hoeveel personen er moeten kunnen inloggen. Zij krijgen een wachtwoord en kunnen in alle softwareprogramma’s.

Wanneer u alleen het programma SWOffice “on-line” wenst te gebruiken, is dit mogelijk door middel van een remote applicatie.

Over welke aanpak voor uw organisatie het beste is, geven wij u graag meer informatie.