Slide background
Slide background

Registratiesoftware

Voor Welzijnsinstellingen hebben wij diverse softwareprogramma’s ontwikkeld. De programma’s zijn veelal in samenwerking/ in opdracht van de Welzijnsinstellingen gedaan.

 

SWOffice

SWOffice

SWOffice is een cliëntregistratiesysteem, waarmee brieven, mailingen en e-mails gemakkelijk gemaakt kunnen worden. Deze correspondentie wordt per klant bewaard waardoor alles makkelijk opvraagbaar is. Daarnaast wordt de facturering en opvolging ervan geautomatiseerd. Ook automatische incasso behoort tot de mogelijkheden!

Lees meer: SWOffice

WonenPlus

WonenPlus

Hoe kunnen senioren zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Als alle zorgen rondom (eigen) huisbezit zoveel mogelijk uit handen genomen worden. Bijvoorbeeld door aanpassingen in huis maar ook door het regelen van een schilder of iemand die de tuin bijhoudt. Met de WonenPlus module worden aanvragen en oplossingen geregistreerd. Daardoor is opvolging makkelijk en overzichtelijk.

Alarmering

Alarmering

In deze module kunt u overzicht houden over uw cliënten welke gebruik maken van alarmering. Wat  voor apparatuur hebben zij staan en wat voor afspraken zijn er met hen gemaakt? Net als in de andere modules kunnen ook in deze modules facturen worden gemaakt.

Vrijwilligersadministratie

Vrijwilligersadministratie

Welke vrijwilligers zijn er op welke dag beschikbaar en wie zijn er al voor activiteiten ingedeeld? Met deze module heeft u overzicht en kunt u uw vrijwilligers makkelijk indelen.

Activiteitenadministratie

Activiteitenadministratie

In deze module binnen SWOffice kunnen geplande activiteiten worden geregistreerd.  Wanneer staan welke activiteiten gepland; wie zijn de deelnemers en wie verzorgt de activiteiten? Ook kunnen facturen automatisch gemaakt worden.